Dragging you towards me, trying to get your attention

Just nu är jag inne i en ritperiod, sjukt skoj, även om bilderna blir fula som stryk (ritar nämligen människor och det har jag i princip aldrig gjort tidigare), försöker hitta inspiration från olika ställen, bland annat Tyson Macadoo. Hans bilder är snygga och lite animeinspirerade drag, med stora ögon, smal midja och stora bröst. Fast med tatueringar och badassattityd.
På länken nedan kan ni se hans verk, där kan man också beställa bilder/t-shirts om man känner för det.
http://www.tysonmcadoo.com/index.html

I övrigt så är det mest terminsstarten och vad jag ska plugga som rör sig i mitt huvud. Ganska stressande att inte ens veta vilka kurser jag vill läsa mest. Helst av allt vill jag plugga heltid, det vill säga 30 hp, dock blir det lite problem med tanke på de kurser som jag sökt. Efter idogt funderande i en timme har jag i alla fall kommit fram till att jag vill läsa idrottspsykologi, som är en kvällskurs på 15 hp, i malmö. Resterande poäng vet jag inte riktigt vad jag ska läsa för att få. Det lutar mot att det blir en heltidskurs i filosofi, då jag tycker att existentiella frågor är sjukligt intressant. Vad är rätt? Vad är fel? Vad är kunskap? Vad är tid? Och så vidare. Hmm, ja det blir nog filosofi då, synd bara att det är en distanskurs, gillar inte riktigt det stuket på kurser då jag tror att i alla fall jag har mycket lättare för att lära mig om jag får föreläsningar irl också, det blir på ett helt annat sätt då. Dssutom är det svårare med disciplinen när det kommer till distansstudier, eftersom man då har ett helt annat ansvar att verkligen plugga. Men nu känns det faktiskt som att detta är det som blir bäst, om jag ska gå efter min magkänsla. Jag ksa klura lite till, och sen ska jag börja kolla upp kurslitteratur och annat. Söka csn- bidrag också ja, och lägga till filosofin.

Det känns riktigt roligt att börja på universitetet, men samtidigt nervöst. Hur kommer det vara? Kommer jag klara det? Kommer de andra vara fruktansvärt trevliga, så att jag hittar vänner för livet, eller kommer det bara vara fotbollsnördar som inte har något till övers för hästfolk? Hursomhaver så kommer det bli ett spännande och skoj äventyr.

Jag känner verkligen att jag älskar mitt liv nu! Det känns så himla bra, och jag har insett att allt verkligen löser sig till slut, på ett eller annat sätt. Jag har mål nu, framtidsdrömmar. Roliga events att gå på, varvat med jobb och plugg. Awesome helt enkelt!

Sommar, festivaler, WGT!

Alltså ÅH! vad jag längtar efter nästa sommar. WGT, Sweden Rock (förhoppningsvis). Helt galet, cräjzy och underbart. Jag längtar, längtar och längtar! Vet dock inte vad jag ksa ha på mig på WGT, vill ju vara snygg ;) Haha, dagens I-landsproblem for sure, är ju för fasen mer än ett halvår tills dess.

Well well, var väl typ det jag ville blörpa ur mig för tillfället. Inget mer vettigt än så. Mår överjävligt nu. Får se om jag jobbar ikväll eller inte. Inte om jag mår såhär dåligt iaf. Visst jag behöver pengarna, men nu håller jag på att börja gråta hela tiden typ. Inte särskilt trevligt nej. Fryser, skakar, mår illa, svettas. Jäy!

Smart, very smart indeed

Okej. Nu är det såhär att jag har fuckat till det rejält vad gäller pluggewt i höst. Men okej, andas, ta ett steg i taget. Det löser sig. Det gör det alltid. På ett eller annat sätt. Ibland får man vänta ut det och ibland får man själv vara den drivande kraften. Ta tag i saker och ting. Tvinga dem att hända. Med bara viljestyrka om så skulle vara. För ingenting är omöjligt, bara man vill det tillräckligt mycket. Och därmed basta.

Nu de senaste veckorna har jag varit arbestlös, inte jobbat något, inte gjort något vettigt alls, verkligen bara lullat runt. Det passar inte mig alls. Då blir jag som en zombie, utan liv, hopp och drömmar. Men jag är en kämpe. Jag vill inte att det ska vara såhär, så därför får det bli ändring på det. Punkt slut. Nu i och med att jag ska börja plugga (vilka kurser återstår att se då jag fuckat upp det totalt som sagt var) i höst, närmare bestämt den sista augusti, så kommer allting gå mkt lättare känns det som. Med mer struktur så kan jag lättare se till att få saker gjort, känna mig behövd, känna att jag GÖR ngt, ngt vettigt. Då kommer det också vara lättare att planera för framtiden och känna hopp, tillit och glädje.

Tfänk så mkt jag egentligen har att vara glad över. Jag har underbara vänner, jag har ben att röra mig med, jag är fullt frisk, jag har en underbart underbar häst, älskade katter och jag har intressen jag brinner för, saker jag vill lära mig, uppleva.

Jag har btw uppaterat min andra blogg, neverbackdown.blogg.se, läs vid brist på annat att göra eller ngt :)

RSS 2.0